Kul att du är intresserad av att höra mer, du kommer att få mer information via mail. Tills dess kan du läsa mer här.” subhead=”Vad är Sovmer?” button_one_text=”Kontakta oss”  background_image=”https://sovmer.se/wp-content/uploads/2020/09/20200824_Sovmer_Lifestyle_06-scaled.jpg”  Täcke och hund” title_text=”Täcke och hund” 

Målet är att hjälpa dig att må bättre. Detta gör vi genom utbildningar, föreläsningar, sömnfrämjande produkter och partnerskap med den ledande expertisen inom forskningen på sömn och samarbeten med idrottsrörelsen. Förutom att samarbeta med den ledande forskningen för att alltid vara i spetsen inom sömnfrämjande har vi dessutom med många års erfarenhet från hälsobranschen tagit fram det senaste och mest välprövade produkterna för ditt sovrum.

 

Sovmers produkter

Med bred erfarenhet från branschen tar vi sömnfrämjande produkter till nya nivåer. Det är en av många anledningar till att du finner Sovmers sortiment i Karolinska Institutets sömnlabb. 

Kudden Strömsund av naturlatex, det noga utvärderade Tyngdtäcket Wilhelmina samt vår handgjorda Säng Vindeln från snickeriet i Västmanland.

_image src=”https://sovmer.se/wp-content/uploads/2022/03/DSC_3953-min-scaled.jpeg”