Sovmer Sömnmottagning

Sovmer har öppnat sömnmottagning

Kunskapen som vi delar med oss av kommer bland annat från vårt goda samarbete med Karolinska institutets sömnlaboratorium och Stressforskningsinstitutet. 

Sovmer ha en vision och mission att hjälpa till med att få människor att sova bättre, och må bättre. För det handlar om sömnhygien, vilka förändringar kan vi göra för att få en mer givande sömn? Sömn är ett basalt behov för alla däggdjur, och vi vet hur en natt utan sömn eller dålig påverkar oss dagen eller dagarna efter. Att kunna vakna utvilad och påfylld av energi är en härlig känsla, det är vårt mål, att få människor att sova mer och bättre.

På sömnmottagningen kommer du få göra en digital screening i anslutning till din bokning. Därefter kommer du digitalt eller på plats på mottagningen få ett sömnrådgivningsmöte, där går vi igenom din screening. För att kunna sova gott om natten kommer du även kunna få produktrekommendationer, få möjlighet att prova ut ett tyngdtäcke anpassat efter dina behov, prova vår kudde Strömsund i vår ställbara säng Vindeln. Efter ditt första möte får du en digital sömnskola att utföra på egen hand.
Återbesök efter cirka 3 veckor, antingen digitalt eller på plats på mottagningen, och efter 4-5 månader blir det ett nytt återbesök för ny sömnscreening för utvärdering.

En säng, flera utföranden

Våra sängar produceras vid beställning och du kan få sängen i vilket mått du vill, dubbel eller enkel. Priset på säng kan variera beroende på vilken storlek du väljer, men en dubbelsäng ligger från 139 000kr. Färg, tyg och sängben finns flera olika utföranden.

Boka tid?

Vill du boka en tid hos vår sömnmottagning kan du kontakta Stefan Ahnén på stefan@sovmer.se