Image

Vill du bli återförsäljare?

Bli entreprenör i sömnhälsans tecken! Sovmer söker nätverksåterförsäljare för sömnrelaterade produkter och tjänster. Vi är på jakt efter passionerade entreprenörer som vill göra en positiv inverkan på folkhälsan och samtidigt skapa en lönsam verksamhet. 

Vilka är Sovmer i Sverige AB?

Sovmer i Sverige AB är som bolag en pionjär inom sömnrelaterad hälsa och välmående. Vi strävar efter att förändra världen genom att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster för att förbättra sömnkvaliteten och därmed främja en hälsosam livsstil.

Våra Säljkanaler

Idrottsrörelsen: Samarbeten med idrottsklubbar och organisationer för att främja sömnen som en väsentlig del av idrottsprestation och återhämtning.

Manuella terapeuter, Naprapater, Kiropraktorer: Sömn är en viktig faktor för fysisk hälsa och återhämtning. Vi samarbetar med professionella aktörer inom manuell terapi för att erbjuda skräddarsydda lösningar för deras klienters olika sömnbehov.

Vi söker säljpersoner med:

Entreprenörsanda och en vilja att tjäna mycket pengar genom att erbjuda produkter och tjänster som förbättrar sömn och hälsa.

Vi erbjuder goda marginaler för att möjliggöra ekonomisk tillväxt och personlig framgång.

Vi erbjuder även möjligheten att bli diplomerad sömnrådgivare med tillgång till en licensierad inloggningsida för att effektivt förmedla våra produkter och tjänster.

Välkomna till Framtiden

Sovmer i Sverige AB välkomnar dig som delar vår vision om att förändra världen genom att förbättra sömn och hälsa samtidigt som du har möjligheten att tjäna pengar.

Har du modet att säga nej till denna fantastiska möjlighet? Sovmer i Sverige AB tror inte det! Kom och var med oss på resan mot en bättre värld och personlig framgång.

Varför bli återförsäljare för Sovmer i Sverige AB?

Långsiktig inriktning

Vi är ett långsiktigt bolag med starka partnerskap inom idrottsrörelsen, akademisk forskning och utveckling.

Experter och Forskning

Sovmer har de bästa experterna som samarbetar med svenska sömnforskare på Karolinska Institutet för att säkerställa högkvalitativa produkter och tjänster.

Industriell och Akademisk Erfarenhet

Vår ledning har bred industriell och akademisk erfarenhet med framgångsrik etablering av företag och varumärken inom förebyggande vård.

Sovmer i Sverige AB
Post- och besöksadress:
Gärdevägen 11, 856 50 SUNDSVALL
Org.nr: 559252-4796
Kundtjänst: info@sovmer.se
Telefon: +46(0)60-606 15 45 (9-16, mån-fre)

Sovmer grundades år 2020 som ett forsknings- och utvecklingsbolag inom sömn. Sedan 2024 är vi också ett konsumentinriktat företag som erbjuder dig marknadens bästa produkter inom sömnhälsa.