Image

Ord från våra kunder

Våra kunder är det viktigaste vi har, och anledningen till att vi arbetar hårt för att erbjuda de allra bästa produkterna som marknaden har att erbjuda inom sömnförbättrande produkter. 

“Jag har under många års tid sovit otroligt dåligt, men aldrig riktigt förstått varför. När jag nu fått prova Sovmers fantastiska ergonomiska kudde så förstår jag varför. Jag har använt fel typ av kudde! Numer sover jag länge och gott, med min nya talalay-kudde."

Headshot
Anna LarssonSundsvall

“Tyngdtäcket har blivit en lifesaver för mig och min familj. Både jag själv och mina barn har ADHD och svårt att komma till ro om kvällarna. Vi använder våra tyngdtäcken i soffan för att varva ner, innan vi bäddar ner oss under täcket i sängen. Fantastiskt avslappnande för både barn och vuxna.”

Headshot
Gun-Britt DahlénStrömsund

“Jag rekommenderar verkligen alla att byta kudde till Sovmers ergonomiska talalay-kudde! Jag trodde aldrig att en kudde kunde göra så stor skillnad för min sömnkvalitet! Nu ska jag köpa dessa kuddar till hela familjen. TACK sovmer, jag har er att tacka för min nyvunna pigghet!”

Headshot
Stig IngessonGnarp

“Förut trodde jag att tyngdtäcken hörde hemma endast inom vården, men jag har fått inse att alla; oavsett sömnproblematik, kan bli hjälpta av ett tyngdtäcke. Jag upplever att jag slappnar av på ett helt nytt sätt nu, och somnar fortare än tidigare.”

Headshot
Sven JohanssonRagunda

“Jag hakade inte på hypen när tyngdtäcket lanserades för några år sedan. Tänkte att det bara var en fluga. Men så köpte min sambo ett tyngdtäcke från Sovmer och nu är jag helt frälst! Jag kan inte sova utan mitt tyngdtäcke och när jag reser tar jag med täcket i den medföljande väskan.”

Headshot
Anders SvenssonSaltsjöbaden

Sovmer i Sverige AB
Post- och besöksadress:
Gärdevägen 11, 856 50 SUNDSVALL
Org.nr: 559252-4796
Kundtjänst: info@sovmer.se
Telefon: +46(0)60-606 15 45 (9-16, mån-fre)

Sovmer grundades år 2020 som ett forsknings- och utvecklingsbolag inom sömn. Sedan 2024 är vi också ett konsumentinriktat företag som erbjuder dig marknadens bästa produkter inom sömnhälsa.