Image
Sovmer© STRÖMSUND

Ergonomisk kudde

Sovmers ergonomiska kudde är tillverkad i högkvalitativt ventilerande naturlatex och är perforerad med över 1500 små hål i så kallad Talalayteknik. Denna tillverkningsmetod ger en överlägsen tryckavlastning och en mer avslappnad position för nacke, axlar och huvud.

Image
Image

Talalaykuddens fördelar

Hållbarhet: Talalay-kuddar är kända för sin hållbarhet och kan behålla sin form och stöd under en längre tid jämfört med många andra kuddar, som till exempel kuddar med polyesterfyllning eller skumkuddar.

Naturliga material: Våra Talalay-kuddar är tillverkade av naturligt gummi från gummiträd. De är miljövänliga och innehåller inte syntetiska kemikalier eller skadliga ämnen.

Andningsförmåga och temperaturreglering: Latex är känt för sin goda andningsförmåga och temperaturreglerande egenskaper. Detta kan bidra till att du inte överhettas under natten och att du sover mer bekvämt.

Stöd och tryckavlastning: Talalay-latex har en förmåga att ge stöd och tryckavlastning, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för dig som lider av nack- och ryggproblem. Kudden anpassar sig till din kropp och ger rätt stöd där det behövs.

Hypoallergena egenskaper: Talalay-latex är naturligt motståndskraftigt mot dammkvalster och allergener, vilket är en fördel för personer med allergier.

Minimal rörelseöverföring: Om du delar säng med någon annan kan vår Talalay-kudde minska störningar när din partner rör sig under natten eftersom kudden minskar rörelseöverföringen.

slitstark & hållbar - håller formen under hela natten
100% biologiskt nedbrytbar, tillverkad av ren naturlatex
ger perfekt stöd för huvud, axlar och nackens kotpelare
kvalster-, mögel- och dammresistent

Sovmer i Sverige AB
Post- och besöksadress:
Gärdevägen 11, 856 50 SUNDSVALL
Org.nr: 559252-4796
Kundtjänst: info@sovmer.se
Telefon: +46(0)60-606 15 45 (9-16, mån-fre)

Sovmer grundades år 2020 som ett forsknings- och utvecklingsbolag inom sömn. Sedan 2024 är vi också ett konsumentinriktat företag som erbjuder dig marknadens bästa produkter inom sömnhälsa.