Sovmer är ett företag med mångårig erfarenhet inom hälsobranschen. Vi erbjuder produkter och tjänster inom sömn stress och hälsa. Vi säljer och levererar exempelvis det bästa tyngdtäcke på marknaden varumärket, Sovmer och marknadens bästa stressdämpare under varumärket Calmelin   Eftersom vi är ett företag under ständig expansion söker vi ständigt förbättringar och är mycket lyhörda för våra kunder och läsare. Vi består av ett engagerat och kompetent team med höga ambitioner. Våra erfarna experter kan på bästa sätt bemöta kunderna, läsarna förstå deras situation och ge goda råd för varje individ.

Kundfokus

För oss är du som kund och läsaren viktigast! Vårt mål är att erbjuda alla som vill förbättra sin sömn livshälsa och stresshantering produkter som exempelvis tyngdtäcken till ett konsumentvänligt pris oavsett grundorsaken till problematiken. Dessutom skall våra kunder känna att de produkter vi levererar garanterat är av högsta kvalitet, uppfyller önskad effekt, användarvänlighet samt att de får snabb leverans och god service och är evidens baserade.

Sovmer´s tyngdtäcken

Det är inte dagens stress som får oss att exempelvis sova dåligt, det är morgondagen som stressar oss. En av tre svenskar sover dåligt och över 1 miljon medicinerar för sina besvär. Nu kan vi presentera varumärket Sovmer ett enkelt alternativ till medicin så att du kan sova bättre helt naturligt! Tyngdtäcken har använts inom svensk hälso- och sjukvård i över ett decennium. Nu kan vi äntligen erbjuda tyngdtäcken till högsta kvalitet till ett konsumentvänligt pris. Dålig sömn ger oss bland annat problem med minnet, koncentration, humöret och ett nedsatt immunförsvar som gör att vi lättare blir sjuka. Senaste forskningen visar också att vi riskerar att drabbas av sjukdomar som diabetes typ 2, fetma, depression, demens och stroke.

Stressdämparen Calmelin

Calmelin är en produkt för dig som vill höja ditt mentala välbefinnande. Calmelin fungerar på olika användningsområden, bl.a. för att motverka stress, öka det mentala välbefinnandet, öka koncentrationen, öka skärpa och fokus, öka tankeverksamheten, dämpa oro och ångest. Det spelar ingen roll i vilken ålder du är i livet, Calmelin är lika verksam för studenter som för pensionärer. Du kan använda Calmelin både vid tillfälliga problem och under en längre period, det bestämmer du. Vill du läsa mer finns det flera forskningsrapporter under fliken Forskning.

Välkommen att följa oss på vår resa för att hjälpa dig och andra som kan hjälpa sig själva till ett bättre välbefinnande!