Image

Om oss

Sovmer grundades år 2019 med målsättningen att hjälpa människor att hjälpa sig själva till ett bättre välbefinnande. Konceptet har utvecklats med värdet för kunden och tillgänglighet i fokus, och att minska sömnproblematik och förbättra den psykiska hälsan. Teamet bakom Sovmer kommer från olika branscher med vitt skilda erfarenheter och bakgrunder med en gemensam mission: att bidra till en förbättrad folkhälsa. 

Image
Ulf SöderbergVD
Image
Michaela MurrayAdministrativ chef
Image
Leif MånssonBusiness Relations
Image
Anita ÅhlinKey Account Manager Leg. Arbetsterapeut
Image

Sovmer har identifierat att nyckeln till välmående är god sömn och Sovmer har via sina, stressterapeuter, sömnexperter och monopolbrytare inom hälsobranschen byggt upp en oerhört bred erfarenhets- och kunskapsbank kring hur man uppnår en högre livskvalité.

Tillsammans vill vi sprida budskapet att sömnen är essentiell och spelar en avgörande roll för både den psykiska och fysiska hälsan. Visionen är helt enkelt att hjälpa människor att sova mer – så att de kan leva mer.

Forskningsstöd

Image
Image
Image
Image

Sovmer i Sverige AB
Post- och besöksadress:
Gärdevägen 11, 856 50 SUNDSVALL
Org.nr: 559252-4796
Kundtjänst: info@sovmer.se
Telefon: +46(0)60-606 15 45 (9-16, mån-fre)

Sovmer grundades år 2020 som ett forsknings- och utvecklingsbolag inom sömn. Sedan 2024 är vi också ett konsumentinriktat företag som erbjuder dig marknadens bästa produkter inom sömnhälsa.