Calmelin


Kosttillskottet för ditt mentala välbefinnande

Calmelin är en produkt för dig som vill höja ditt mentala välbefinnande. Calmelin fungerar på olika användningsområden, bl a för att motverka stress, öka det mentala välbefinnandet, öka koncentrationen, öka skärpa och fokus, öka tankeverksamheten, dämpa oro och ångest.

Det spelar ingen roll i vilken ålder du är i livet, Calmelin är lika verksam för studenter som för pensionärer. Du kan använda Calmelin både vid tillfälliga problem och under en längre period, det bestämmer du.

Calmelin Original och Calmelin Pure innehåller aminosyran L-Theanin, en magisk aminosyra som har många positiva effekter men inga biverkningar. L-Theanin utvinns ur grönt te och är en aminosyra som snabbt passerar blodhjärnbarriären och börjar verka redan ca 30 minuter efter intag.

Hur fungerar L-Theanin?Det som gör att man känner ett välbehag, ökad skärpa och koncentration, är att L-Theanin sänker stressnivåerna i kroppen genom att det ökar alfavågorna i hjärnan. Och det är det som det fantastiska med den här aminosyran! Många andra ämnen som motverkar stressymptom har oönskade bieffekter som dåsighet eller trötthet.

Det som är L-Theaninets stora och unika fördel är att det uteblir, däremot ökar möjligheten att fokusera bättre, koncentrationsförmågan bibehålls och man känner sig pigg och skärpt.


Nya förpackningar som är bättre för miljönCalmelin Original och Calmelin Pure har fått en ny och förbättrad förpackning, idag levereras våra produkter i ståpåsar som är bättre ur miljösynpunkt. Vi passade även på uppdatera etiketterna på Calmelin Original och Calmelin Pure. Innehållet i produkterna är oförändrat men kostymen är ny!

Image