Image

Butik

Din online-butik för bättre sömn och ökat välbefinnande!
Upptäck vår exklusiva kollektion av högkvalitativa produkter som är skräddarsydda för att förbättra din sömn och bidra till ditt övergripande välbefinnande.

Sovmer® garanterar din sömn med pengarna-tillbaka-garanti!

Sovmer erbjuder högkvalitativa produkter för ökat välbefinnande och förbättrad sömn. Vi strävar endast efter det allra bästa och kan därför stoltsera med en av branschens bästa produktgarantier: 100% nöjd eller pengarna tillbaka. Enklare och tryggare blir det inte!
Image

Naprapaten har ordet

Att vi nu väljer att initiera pilotstudier kring våra produkter beror på flera anledningar, men kanske den viktigaste är att kunna verifiera att de påstådda fördelarna stämmer i praktiken. Vi vill även samla in feedback om användarupplevelsen och hur produkterna uppfyller våra kunders förväntningar och krav. Dessa insikter är ovärderliga för oss för att kunna förstå vad som fungerar bra och vad vi kan göra för att förbättra produkterna. 

Dessa öppna pilotstudier om sömnprodukter kan vara viktiga ur ett folkhälsoperspektiv genom att bidra till ökad medvetenhet om sömnens betydelse, förbättra sömnkvaliteten på populationsnivå och potentiellt minska sömnrelaterade hälsoproblem. Genom att främja god sömn kan dessa produkter ha en positiv inverkan på folkhälsan och bidra till ökat välbefinnande för en bredare befolkning.

Sömngaranti

Skönare nätter börjar här. Vi garanterar din sömn, eller pengarna tillbaka!

Snabba leveranser

Vi bekräftar, packar och skickar din order inom 2-3 arbetsdagar. Leverans till närmsta postombud.

Sovmer i Sverige AB

Post- och besöksadress:
Gärdevägen 11, 856 50 SUNDSVALL
Org.nr: 559252-4796
Kundtjänst: info@sovmer.se
Telefon: +46(0)60-606 15 45 (9-16, mån-fre)

Sovmer grundades år 2020 som ett forsknings- och utvecklingsbolag inom sömn. Sedan 2024 är vi också ett konsumentinriktat företag som erbjuder dig marknadens bästa produkter inom sömnhälsa.